microclimate

Рассмотрены особенности формирования микроклимата ресторанного зала при использовании приточно-вытяжной вентиляции и внутренних блоков мультизональной VRF-системы.
UDC: 697.142
DOI: 10.23968/1999-5571-2021-18-2-150-157
The features of the microclimate formation in the restaurant hall are considered when using inflow exhaust ventilation and indoor units of the multi-zone VRF system.
UDC: 697.142
DOI: 10.23968/1999-5571-2021-18-2-150-157
In the absence of design information on heating systems for most reconstructed pre-revolutionary buildings, an important role is played by the correct determination of the thermal characteristics of t
UDC: 697.11
DOI: 10.23968/1999-5571-2019-16-1-132-137
В отсутствие проектной информации по системам отопления для большинства реконструируемых зданий дореволюционной постройки важную роль играет правильное определение теплотехнических характеристик ограж
UDC: 697.11
DOI: 10.23968/1999-5571-2019-16-1-132-137
В производственных помещениях традиционно используются неутепленные полы на грунте.
UDC: 697.12
DOI: 10.23968/1999-5571-2018-15-2-155-160
In production premises, traditionally non-insulated floors laid on the ground are used.
UDC: 697.12
DOI: 10.23968/1999-5571-2018-15-2-155-160
Subscribe to microclimate