air conditioning

Рассмотрены особенности формирования микроклимата ресторанного зала при использовании приточно-вытяжной вентиляции и внутренних блоков мультизональной VRF-системы.
UDC: 697.142
DOI: 10.23968/1999-5571-2021-18-2-150-157
The features of the microclimate formation in the restaurant hall are considered when using inflow exhaust ventilation and indoor units of the multi-zone VRF system.
UDC: 697.142
DOI: 10.23968/1999-5571-2021-18-2-150-157
Решена задача по существенному снижению расхода вентиляционного воздуха в канальных системах кондиционирования за счет оптимизации показателей эффективности воздухораспределителя.
UDC: 697.957
DOI: 10.23968/1999-5571-2020-17-6-164-170
The problem of significantly reducing the consumption of ventilation air in ducted air conditioning systems by optimizing the efficiency of the air distributor is solved.
UDC: 697.957
DOI: 10.23968/1999-5571-2020-17-6-164-170
Subscribe to air conditioning